Senior High School Hamile 31

Eind oktober, begin november zijn Sjef en Annie in Ghana geweest voor een werkbezoek. Natuurlijk waren ze ook bij de opening van de Senior High School in Hamile aanwezig. We hadden in Nandom overnacht bij de broeders zodat we niet zover meer hoefden te rijden. Bij aankomst was men bezig met het begeleiden van de genodigden naar hun zitplaatsen. Meestal onder een eenvoudige partytent of op de veranda zodat men uit de zon kan zitten. Omdat we om moesten rijden vanwege de slechte weg tussen Nandom en Hamile kwamen we maar net op tijd aan. De meeste gasten waren al aanwezig en de ceremonie kon dan ook meteen beginnen.

Published On: november 19, 2012Categories: Lopende projecten, Onderwijs

Laatste nieuws

EOF is een CBF Erkend Goed Doel en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI

EOF is een CBF Erkend Goed Doel en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI