Bone Setters Clinic in Duong 5 februari 2021

Robert Yennah, voorzitter van DYDA (Duong Youth and Development Association) is in de Upper West Region, zijn “thuis”. Vandaag 5 februari stuurde hij een aantal foto’s waarop de jeugd meehelpt. De jongens maken stenen blokken voor de muur van kliniek en de meisjes zijn binnen aan het opruimen en schoonmaken van de ruimte. Belangrijk werk want vandaag is er een gezamenlijke vergadering met zes commissieleden van de Diocesane Gezondheidsdienst (DHS) en leden die de gemeenschap / inwoners van Duong vertegenwoordigen: Robert, Moses Donneyong, Hector, de studentenleider en de Assembly Man (vergelijkbaar met raadslid).

Published On: februari 5, 2021Categories: Gezondheidszorg, Lopende projecten, Nieuws

Laatste nieuws

EOF is een CBF Erkend Goed Doel en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI

EOF is een CBF Erkend Goed Doel en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI