Senior High School Hamile 32

Het is inmiddels al weer bijna februari en de bouw nadert zijn einde. Helaas is, ondanks de gedane belofte, de pomp nog niet gemechaniseerd. Dit kan pas als het project aangesloten wordt op het elektriciteitsnet. De regering heeft beloofd dat te doen. Het is niet alleen een belofte, de documenten zijn getekend dus het wachten is op de uitvoering er van. Het is jammer dat de regering haar beloftes niet op tijd nakomt. Nu zitten de studenten met een probleem. Er zijn gesprekken gaande en er wordt druk uitgeoefend om er toch eindelijk mee te beginnen. Ik hoop dan ook dat ik de volgende keer beter nieuws heb.

Published On: januari 28, 2013Categories: Lopende projecten, Onderwijs

Laatste nieuws

EOF is een CBF Erkend Goed Doel en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI

EOF is een CBF Erkend Goed Doel en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI