WakaWaka Solarlight

In november 2012 heeft EOF een aantal WakaWaka Solarlampjes meegenomen naar Ghana. Dit was een pilot om te kunnen beoordelen of de WakaWaka solar lampjes voldeden. Broeder Bosco heeft op ons verzoek de lampjes aan een aantal personen gegeven met het verzoek om deze uit te testen. Omdat we graag in diverse dorpen en communities de lampen wilde testen heeft het even geduurd voor er een beknopt verslag terugkwam.

Aangezien de afstanden naar de diverse locaties en het houden van de interviews, met daarbij het maken van foto’s heeft wat extra tijd gekost. Zodra we weer meer nieuws hebben laten we u dat natuurlijk weer weten.

Zie hier het tussentijdse verslag.

Published On: maart 27, 2013Categories: Landbouw, Lopende projecten

Laatste nieuws

EOF is een CBF Erkend Goed Doel en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI

EOF is een CBF Erkend Goed Doel en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI