60-jarig jubileum van den Elzen Plants 6 en 7 oktober 2017

Begin september 2017 werd EOF gebeld door Henk van den Elzen uit Erp. Hij vertelde dat ze in oktober hun 60-jarig jubileum zouden vieren. Henk en Jos van den Elzen zochten een goed doel , liefst op gebied van landbouw. Zij kozen voor de St. Don Bosco Special School, een onderwijsinstelling voor kinderen met een beperking in het noorden van Ghana.

In mei 2016 zijn deze kinderen naar hun nieuwe locatie verhuisd waar nog veel moet gebeuren. EOF stond met een stand bij de ingang, zodat bedrijven en bezoekers konden zien waar hun donatie voor bestemd was.

Een van de grote hallen bij van den Elzen Plants was prachtig ingericht. Bij de ingang hingen foto’s van vroeger en er stonden de nieuwste machines die veel bekijks hadden.
Voor de kinderen was er binnen op beide dagen een knutselhoek en op zaterdag was er buiten ook nog een tractorskelterbaan. Verderop in de hal was een grote zaal ingericht met een koffiehoek, bar, dansvloer en schitterende verlichting. De bediening had het druk met allerhande heerlijke hapjes en drankjes.

Dank zij de fantastische donatie van € 6.619,80 door van den Elzen Plants kan er voor de kinderen in Ghana nu een nieuwe groententuin worden aangelegd. Zullen er langs het terrein mangobomen en andere fruitbomen worden gepland en kunnen een aantal hokken worden gebouwd o.a. voor konijnen en een ruimte voor parelhoenders.
Namens EOF en onze partners uit Ghana héél hartelijk dank aan van den Elzen Plants, in het bijzonder Henk en Jos. En natuurlijk ook aan alle medewerkers en iedereen die deze dagen tot zo’n geweldig succes hebben gemaakt.

Klik hier voor informatie over van den Elzen Plants Erp

Published On: oktober 16, 2017Categories: Landbouw, Lopende projecten

Laatste nieuws

EOF is een CBF Erkend Goed Doel en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI

EOF is een CBF Erkend Goed Doel en door de belastingdienst aangemerkt als ANBI